Випуск студентів

25-06-2016 Переглядів: 1055

24 червня в Національній академії внутрішніх справ відбувся святковий випуск студентів. До багатотисячної когорти висококваліфікованих фахівців, підготовлених за 95 років активної діяльності академії, долучилися ще 360 випускників. За цим - багаторічна напружена і творча праця науково-педагогічного складу і студентського колективу, всіх співробітників навчального закладу.

Випуск студентів

Відкрив урочистості з нагоди вручення дипломів ректор Володимир Чернєй. Звертаючись до молоді, він підкреслив: «Я впевнений, що ця подія у вашому житті надасть вам поштовху для досягнення найзаповітніших мрій як у кар'єрному зростанні, так і в особистому житті. Ми, ваші наставники, всі викладачі та співробітники, пишаємося вами - новим поколінням висококваліфікованих юристів-правознавців».

Випуск студентів

У свою чергу керівник факультету Василь Науменко, звертаючись до присутніх, щиро подякував за сумлінне ставлення до навчання, небайдужість до життєдіяльності навчального закладу, активну громадську позицію й побажав, щоб ці чудові якості назавжди стали супутниками у житті та роботі в ім'я благополуччя і процвітання нашої держави, а також поздоровив із завершенням навчання і здобуттям вищої освіти. «До цієї омріяної та відповідальної пори вас вели незабутні роки напруженої праці. Віднині ви виходите на шлях самостійного життя, приймаєте рішення, від яких залежить не лише ваша доля. А здобута освіта стане для вас зеленим світлом на життєвому шляху, основою особистого успіху».

Нарешті відбулося довгоочікуване вручення дипломів.

Випуск студентів

Випуск студентів

Випуск студентів

Тож, дорогі випускники, ніколи не забувайте свою альма-матер. Бажаємо всім вам упевненості у власних силах, витримки й наполегливості в досягненні поставленої мети в ім'я процвітання України. Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!

Випуск студентів

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X